U autobusu 25 nogometaša, dvojica se priključuju u Ljubuškom

FK Sarajevo pripreme nastavlja u Hercegovini

14

Komentari (14)

Koba84
Koba84
Ovo je bilo za Vanja8
gromovnik2
Najvišei postotsk muslimana je tokom Drugog Svijetskog Rata bilo u ustašama. Veći postotak od Hrvata. Jasno podatke iznio Žerjavić. Broj poginulih Hrvata u postrojbama NOV/JA, partizanima, iznosi 17 tisuća, a Muslimana 11 tisuća. Uz to bitno je napomenuti da je prema zadnjem popisu iz 1931. u BiH “rimokatolika” bilo 23,58%, a “muslimana” 30,9%, pa tako iako je Hrvata bilo manje u BiH , na sve načine im se i dandanas pripisuje “fašizam”. Tito londonskom Times-u 16 svibnja 1944. daje sljedeću informaciju o nacionalnom sastavu njegovih jedinica, dakle nacionalni sastav antifašista: 44% Srba 30% Hrvata 10% Slovenaca 5% Crnogoraca 2,5% Makedonaca 2,5% Muslimana Krajem 1945 godine u nacionalnoj strukturi starješinskog kadra JNA dominirali su Srbi kojih je bilo 50,97% (udio u ukupnom stanovništvu 42,27%), zatim Hrvati 22,72% (29,69%), Slovenci 9,71% (8,58%), Makedonci 3,58% (5,01%), Crnogorci 9,20% (2,0%), Muslimani 1,88% (11,45%) i ostali 1,94% (1%). Bitan podatak je i broj Narodnih heroja koji su proglašeni na teritoriju bivše Jugoslavije – samo 45 Muslimana proglašeno je Narodnim herojima od 1322, što čini postotak od 3,4% od ukupnog broja Narodnih heroja. Uzmimo za primjer Bitku na Sutjesci, gdje su omjeri sudionika na strani Partizana sljedeći: 3,9% Muslimani 23,61% Hrvata. “Handžar diviziju”, formiranu na inicijativu Hitlerovog bliskog suradnika Hajnriha Himlera, činilo je 23.200 Muslimana i 2.800 Hrvata, dok su oficiri bili, uglavnom, Nijemci.
gromovnik2
U Bosni i Hercegovini brojka poginulih za fašistički režim, ratnih kadrova NDH, ilitiga fašista prema V. Žerjaviću je sljedeća: 28 tisuća Muslimana poginulo je za NDH 22 tisuće Hrvata poginulo je za NDH Dakle tko je fašista?
pegazus
bus plavo bijeli
vanja8
Sretno, ŠAMPIONI...
andi
malo ga produvaj iz zapadnog mostara,hahaa,dugo god.više nečete pogledati titulu..
vanja8
Možete samo plakati i kmecati...Jos kada vas Velež uhvati u masinu od sledece sezone,bice svega... Ne vrijedi ni otimanje stadiona ni unistavanje trofeja,Velež je ime i institucija za vas..Buy,buy
Rizzle84
Jebem mame po zapadnom mostaru
velez mo
JEBEM I TEBE I SVINJSKI I ZAPADNI MOSTAR,HAJDE MOTIKU,KALOSE I IDI DUHAN SADI.JOS JEDNOM JEBEM I TEBE I SVINJSKI BICETE KURAC SAMPIONI OVE GODINE I DOSTA NAREDNIH.BORDO MASINA OVE GODINE MELJE SVE PRED SOBOM.
velez mo
HAJMO RUKE GORE ZAPJEVAJMO SVI SAD NA TERN IZLAZE NASI RODENI,IGRAJTE RODENI CUJE SE GLAS MOSTARSKO SRCE KUCA ZA VAS,RODEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA O O O RODENI ZA KOGA DACE SVE RED ARMY,ZA VELEZ DACU SVE ZA VELEZ I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU,NAPRIJED VELEZ SAM NAPRIJED VELEZ U SRCU NAM GORI RED ARMY TE VOLI.......JEDAN KLUB JEDAN GRAD VELEZ MOSTAR.VELEZ MOSTAR,VELEZ MOSTAR,VELEZ MOSTAR,VELEZ MOSTAR.
gromovnik2
Uvijek? Ma od kad majke ti?
gromovnik2
Da nije duhana nebi ti imo šta pušit sem qrca.
gromovnik2
Drug liga, druga liga...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.