FK Sarajevo i Sanjina Lelića šalje na posudbu u NK Čelik?
Lelić nije odigrao nijednu utakmicu u ovaj sezoni za Sarajevo, tako da je njegova opcija na Bilino polje veoma izvjesna

Pregovori u toku

FK Sarajevo i Sanjina Lelića šalje na posudbu u NK Čelik? · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su otputovali za Antaliju, gdje će ostati do 2. februara i odigrati šest pripremnih utakmica. Nekoliko igrača napustilo je Čelik, s druge strane tu su i trojica novajlija, a još je neizvjesna situacija oko Branislava Ružića i Dine Bevaba, dvojice standardnih igrača, koji danas nisu otputovali za Tursku.

Jučer su čelnici kluba s Bilinog polja dogovorili i šestomjesečnu posudbu desnog beka kluba s Koševa, Dušana Hodžića, koji će u narednoj polusezoni kao posuđeni igrač FK Sarajevo nastupati za NK Čelik.

Kako saznaje SportSport.ba, još jedan igrač iz bordo ekipe mogao bi obuči crno-crveni dresu u narednoj polusezoni.

Riječ je o 22-godišnjem krilnom igraču Sanjinu Leliću, koji nije u prvom planu kod trenera Husrefa Musemića. Pregovori oko dolaska ovog igrača u Čelik su još u toku, budući da se još ne zna hoće li on u Čelik doći na šestomjesečnu posudbu ili će sporazumni raskinuti ugovor sa Sarajevom koji ima do ljeta ove godine, te potpisati novi s klubom s Bilinog polja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako da bi angažman mladog Lelića mnogo značio Čeliku u igri prema naprijed, gdje bi nakon Okića, Salčinovića, Simeunovića, Blaževića imali još jedno kvalitetno rješenje za krilne pozicije.

U narednim danima će se znati hoće li se Lelić priključiti Čeliku na pripremama u Antaliji ili će ostati u Sarajevu i narednih pola godine vjerovatno sjediti na klupi ili tribinama u klubu s Koševa.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Dajte nekog igrača Želji, ionako ih nema ni za termina...Možda Bekića jedno pola godine da im posudimo...
12 1
niko nikovic
Robijaši, dobili ste kvalitetnog igrača na lijevom krilu, žao mi je što u Sarajevu nije dobio pravu šansu, zaslužio ju je sigurno
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi