Brazilac i "Amerikanac" na probi u FK Sarajevo
Za SportSport.ba je sa Koševa potvrđeno da se sutra među putnicima u Hercegovinu neće naći Joachim Adukor, Sanjin Lelić i golman Bojan Pavlović

Dva potencijalna pojačanja ekipe sa Koševa

Brazilac i "Amerikanac" na probi u FK Sarajevo

Ekipa FK Sarajevo je počela sa pripremama za drugi dio sezone, a nakon nekoliko uvodnih treninga u Trening centru u Butmiru, bordo ekspedicija će se sutra zaputiti put Hercegovine.

Izabranici Husrefa Musemića će u Ljubuškom nastaviti sa pripremama, a pred put u Hercegovinu ekipi FK Sarajevo su se pridružila dvojica igrača.

Riječ je o Adi Jahiću i Nathanu Crepaldi da Cruzu, a njih dvojica će sa Sarajevom obaviti dio priprema u Ljubuškom nakon čega će biti odlučeno da li će potpisati ugovore sa liderom bh. šampionata.

Ado Jahić je 21-godišnji veznjak koji nastupa za ekipu Southern Illinois University Edwardsville u američkoj univerzitetskoj NCCA ligi, a svojevremeno je nastupio i za U17 reprezentaciju naše zemlje.

Kada je u pitanju Nathan Crepaldi da Cruz, riječ je o mladom napadaču iz Brazila koji je trenutno član tamošnjeg Metropolitana.

FK Sarajevo sutra putuje u Ljubuški, trojac ne ide sa ekipom

Nogometaši FK Sarajevo sutra će put Ljubuškog gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak Premijer lige BiH.

Bordo tim nije mnogo mijenjao igrački kadar, stigao je tek Darko Lazić, dok je Dušan Hodžić otišao na posudbu u NK Čelik.

Za SportSport.ba je sa Koševa potvrđeno da se sutra među putnicima u Hercegovinu neće naći Joachim Adukor, Sanjin Lelić i golman Bojan Pavlović.

Adukor nije pristao na produženje ugovora koji ističe na ljeto, dok Pavlović i Lelić očigledno nisu u planovima šefa struke Husrefa Musemića.

Ovaj trojac će ostati u glavnom bh. gradu i trenirati sa omladincima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Završni dio priprema jesenji prvak Premijer lige će odraditi u Antaliji.

Inače, ekspediciju FK Sarajevo u Ljubuškom već očekuje ekipa SportSport.ba koja će, kao i uvijek, pratiti pripreme.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Neki su odrali svu pamet na ovom svijetu. Ako nevolite Husrefa, njemu recite, popustite nas ostale. Propali menađeri su veće zlo od korumpiranog saveza.
7 0
Benjamingst
Adi Jahic je iz St Louisa MO. Inace znam da je igrac dobar za nase uslove.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi