Smatra da je atmosfera u ekipi dobra nakon što su se bordo momci vratili trenažnom procesu poslije pauze

Defanzivac FK Sarajevo

Nihad Mujakić: Ko se nije pridržavao pravila, taj će osjetit posljedice

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo se u Međugorju priprema za drugi dio sezone i to je jednao od nekoliko trening-baza bordo tima.

Nakon Butmira, uslijedila je Hercegovina, a prije početka drugog dijela sezone Sarajevo je još odraditi pripreme u Antaliji početkom februara.

Mladi defanzivac Sarajeva Nihad Mujakić smatra da se dobro radi u Međugorju, bez obzira što je danas padala kiša.

"Prilično smo zadovoljni. U Sarajevu je padao snijeg, ali je naš teren bio čist kada smo se vratili u trenažni proces. Na pauzi smo imali program kojeg smo se pridržavali. Ko god se pridržavao, lakše mu je, ko nije - osjetit će posljedice", kazao je Mujakić, dodavši:

"U Sarajevu je hladno, pada snijeg, ali uslovi u Međugorju su poprilično dobri i nadam se da ćemo svi dati maksimum i da ćemo se dobro pripremiti za Antaliju i za drugi dio sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dugo se nismo vidjeli, atmosfera u ekipi je dobra i svi zajedno idemo u nove pobjede", zaključio je defanzivac Sarajeva.

Poslije prvog dijela sezone, odnosno odigranih 19 kola Sarajevo ima 43 boda, pet više od drugoplasiranog Zrinjskog i čak 13 od Širokog Brijega, odnosno 15 od gradskog rivala Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.