Kondicioni trener vodio glavnu riječ na treningu FK Sarajevo
Fudbaleri Sarajeva odradili su danas lakši trening po dolasku u Ljubuški, da se oporave od puta iz Sarajeva

Doputovali u Ljubuški

Kondicioni trener vodio glavnu riječ na treningu FK Sarajevo

Ekspedicija lidera Premijer lige BiH stigla je danas popodne u Ljubuški i odradila odmah potom rening na stadionu Babovac.

Trening je bio rekuperirajućeg karaktera, kako bi se igrači oporavili od nekoliko sati truckanja u autobusu, pa je glavnu riječ vodio konsicioni/fitness trener.

Ipak, pod budnim okom Husrefa Musemića trenirali su svi igrači, osim golmana Džafića koji je imao određenih zdravstvenih problema, ali će i on od sutra biti u punom pogonu.

"Zdravstveni bilten je povoljan, nasreću nema povrijeđenih igrača, a od sutra ekipa će raditi dva puta dnevno", referirao nam je doktor FK Sarajevo Adnan Hadžimuratović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Logističarima Sarajeva najteži posao predstavljat će kreiranje programa budući da trener Sarajeva namjerava pooštriti tempo već od sutra, a manji je razmak između treninga nego inače.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Idemo šampioni samo meljite...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi