Pred polazak u Ljubuški

Krste Velkoski: Pauza je bila duga, želimo se što bolje spremiti

S. Mlaćo

Nogometaši FK Sarajevo jutros su iz Butmira krenuli put Ljubuškog gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak sezone.

Bordo momci su nakon prozivke u nedjelju radili u našem glavnom gradu, a sada će u Hercegovini krenuti sa radom u mnogo jačem tempu.

Pred polazak u Ljubuški za SportSport.ba je govorio kapiten jesenjeg prvaka naše zemlje Krste Velkoski.

"Želimo se što bolje spremiti. Pauza je bila duga, treniramo već 4-5 dana, a sada idemo u Ljubuški. Imamo tamo i jednu prijateljsku utakmicu", kazao je Velkoski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cilj Sarajeva ove sezone je jasan - titula prvaka.

"Imamo dobru prednost od pet bodova, ali to se zna izgubiti u dvije utakmice. Idemo iz utakmice u utakmicu, pa vidjet ćemo. Kada su rivali u potanju, svakako da su najopasniji Zrinjski, Široki Brijeg se dobro pojačava, a Željezničar nikad ne smijete opisati. Uglavnom, biće veoma interesantno", dodao je kapiten FK Sarajevo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

almir22
Bravo kapitenu, svaku utakmicu do kraja ići na pobjedu kao da se igra liga prvaka
6 0
vanja8
Sa trakom oko ruke do titule kapitenu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi