FK Sarajevo pripreme nastavlja u Hercegovini
Bordo tim pripreme nastavlja u Ljubuškom

U autobusu 25 nogometaša, dvojica se priključuju u Ljubuškom

FK Sarajevo pripreme nastavlja u Hercegovini

Samir Mlaćo, foto: S. Bošković

Jesenji prvak naše zemlje FK Sarajevo sa pripremama će danas nastaviti u Hercegovini, tačnije Ljubuškom.

Bordo tim se želi što prije spremiti za nove izazove u nastavku sezone, a kako je već poznato šef struke Husref Musemić odlučio je u Sarajevu ostaviti Joachim Adukora koji nije pristao na produženje ugovora, te Bojana Pavlovića i Sanjina Lelića.

Na spisku putnika za Ljubuški našli su se: Stanojević, Resić, Šabanović, Lazić, Kurdić, Kovačević, Salčin, Mustafić, Dupovac, Handžić, Halilović, Dizdarević, Pidro, Tatar, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Rahmanović, Bekić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Đokanović, Šofranac, Jahić (proba).

Nakon ljekarskih pregleda danas poslijepodne ekipi će se pridružiti mladi Brazilac Da Cruz, dok je čuvar mreže Elvis Džafić opravdano odsustan i on će se saigračima pridružiti za dva dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Ljubuškog, Sarajevo će put Antalije gdje će obaviti završni dio priprema.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Sretno, ŠAMPIONI...
6 0
Koba84
Ustaske picke
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi