Nema više dilema

Wanda Nara potvrdila: Mauro Icardi potpisuje novi ugovor s Interom

Edmir Škorić

Wanda Nara, supruga Maura Icardija, obradovala je sve navijače Intera.

Već mjesecima traje saga oko eventualnog ugovora Maura Icardija u Interu, a njegova supruga i ujedno zastupnica Wanda je sada potvrdila da je po tom pitanju sve već riješeno.

Ona je izazvala kontroverzu izjavom ranije ovog mjeseca da postoji "velika udaljenost" između ponude kluba i zahtjeva kapitena, no u međuvremenu se sve izgladilo i Icardi će potpisati novi ugovor s milanskim timom.

"Nemojte da brinete, potpisat će novi ugovor. Nema nikakvih problema, Inter želi zadržati Maura", kazala je Wanda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prethodno je tvrdila da ga zovu veliki klubovi poput Real Madrida, što je vjerovatno i tačno, a na taj je način Wanda svakako samo željela da digne za koji milion plaću svom suprugu u novom ugovoru.

Icardi i dalje ima klauzulu o oslobađanju u ugovoru u vrijednosti od 110 miliona eura i može se aktivirati samo od 1. do 15. juna, ali to bi se moglo "srediti" u novom ugovoru, odnosno ili ta klauzula neće postojati ili će Inter podebljati taj iznos.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.