Cassano: Prodao bih Icardija i doveo Higuaina

Jasna poruka

Cassano: Prodao bih Icardija i doveo Higuaina

E. Čaušević

Bivši italijanski napadač Antonio Cassano odlučio je savjetovati čelnike Intera da prodaju Maura Icardija.

Cassano vjeruje da bi Inter trebao iskoristiti priliku i uzeti za Icardija oko 100 miliona eura, te da dio tog novca ulože u dovođenje novog napadača. On je poručio da je Gonzalo Higuain odličan napadač i da bi bio pun pogodak da dođe u Inter.

Iako Higuain trenutno igra za Milan vjerovatno neće ostati na San Siru gdje se nalazi na posudbi iz Juventusa. Interes za argentinskog napadača pokazao je Chelsea, no Cassano je poručio da bi Inter morao brzo reagovati i dovesti Higuaina.

"Da imam ikakve ovlasti odmah bih prodao Icardija i doveo Higuaina iz Milana. Pipita je šampion i nevjerovatan napadač. Ako Icardi želi da ide rekao bih mu da spakuje kofere i napusti Inter. Nadam se da slično razmišljaju i čelnici ovog kluba", rekao je Cassano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi