Imao zanimljivu inicijaciju

Nije baš kao 'pravi' Darko Lazić: Novi igrač Sarajeva zapjevao saigračima

Igrači FK Sarajevo trenutno se nalaze u Hercegovini, tačnije u Ljubuškom, gdje odrađuju pripreme za drugi dio sezone u kojem je primarni cilj sačuvati prvo mjesto.

U skladu s pozicijom na tabeli je i atmosfera među igračima, što se moglo vidjeti i prema 'liveu' koji je Nihad Mujakić emitovao na Instagramu, a u kojem je glavnu ulogu imao novajlija Darko Lazić. 

Kada u klub dolaze novi igrači, običaj je da prođu kroz svojevrsni obred inicijacije, a to nije zaobišlo ni ovog srbijanskog internacionalca koji je odlučio pred saigračima otpjevati pjesmu Miroslava Ilića "Polomit ću čaše od kristala".

Iako nosi ime i prezime kao popularni pjevač iz Srbije, složit ćete se da njegove muzičke sposobnosti nisu na visokom nivou i da je ipak vještiji s loptom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.