Nihad Mujakić: Ko se nije pridržavao pravila, taj će osjetit posljedice
Smatra da je atmosfera u ekipi dobra nakon što su se bordo momci vratili trenažnom procesu poslije pauze

Defanzivac FK Sarajevo

Nihad Mujakić: Ko se nije pridržavao pravila, taj će osjetit posljedice

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo se u Međugorju priprema za drugi dio sezone i to je jednao od nekoliko trening-baza bordo tima.

Nakon Butmira, uslijedila je Hercegovina, a prije početka drugog dijela sezone Sarajevo je još odraditi pripreme u Antaliji početkom februara.

Mladi defanzivac Sarajeva Nihad Mujakić smatra da se dobro radi u Međugorju, bez obzira što je danas padala kiša.

"Prilično smo zadovoljni. U Sarajevu je padao snijeg, ali je naš teren bio čist kada smo se vratili u trenažni proces. Na pauzi smo imali program kojeg smo se pridržavali. Ko god se pridržavao, lakše mu je, ko nije - osjetit će posljedice", kazao je Mujakić, dodavši:

"U Sarajevu je hladno, pada snijeg, ali uslovi u Međugorju su poprilično dobri i nadam se da ćemo svi dati maksimum i da ćemo se dobro pripremiti za Antaliju i za drugi dio sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dugo se nismo vidjeli, atmosfera u ekipi je dobra i svi zajedno idemo u nove pobjede", zaključio je defanzivac Sarajeva.

Poslije prvog dijela sezone, odnosno odigranih 19 kola Sarajevo ima 43 boda, pet više od drugoplasiranog Zrinjskog i čak 13 od Širokog Brijega, odnosno 15 od gradskog rivala Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Nihade,ti si ponos i dika Fk Sarajevo...Momak odgojen u predivnoj porodici,kulturan i vaspitan...Svi znamo da sa srcem igras u nasoj bordo opsesiji i želimo ti da sa titulom prvaka BiH odes u svoj novi klub...Ti si primjer svim ovim buducim momcima iz Akademije, koji trebaju da se ugledaju na tebe i da na isti nacin daju svaki atom svoje snage za najveci klub u BiH...
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi