Sve će biti jasnije u narednim danima

Igman dovodi na posudbu Aldina Ćemana?

Samir Mlaćo

Nakon odlaska Vasilije Kolaka, FK Igman iz Konjica u potrazi je za novim čuvarom mreže. To će prema svemu sudeći biti golman FK Željezničar Aldin Ćeman koji se trenutno nalazi na pripremama Plavih u Međugorju.

Ćeman sa Plavima ima ugovor do ljeta ove godine, a pravu priliku u Željinom dresu do sada nije dobio. Jedan period proveo je na posudbi u FK Goražde, a zatim NK Iskra, te će sada vjerovatno na novu posudbu.

Najbliži je odlasku u Igman, a sve će biti jasnije u narednim danima kada bi se i trebao priključiti federalnom prvoligašu iz Konjica.

FK Željezničar trenutno na golmanskoj poziciji ima Vedrana Kjosevskog, Irfana Fejzića, te je za 24-godišnjeg Ćemana sigurno bolje da ode u sredinu u kojoj će imati minutažu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.