Ramović: Šef je najavio pojačanja, pred nama je teška borba

Fudbaler Željezničara nakon prvog treninga u Međugorju

Ramović: Šef je najavio pojačanja, pred nama je teška borba

Nakon provog dijela priprema u Sarajevu, ekspedicija FK Željezničar je otputovala u Međugorje.

Osim je u Međugorje poveo 25 igrača, a svi oni su odradili današnji trening. Nakon odrađenog treninga za SportSport.ba je govorio Sinan Ramović.

"Nakon prvog dijela priprema kojeg smo obavili u Sarajevu sada smo ovdje, obavili smo i prvi trening. Bio je ovo uvodni, malo laški trening. Teren jeste bio pomalo težak, ali dobro je proteklo... U ponedjeljak igramo sa Slobodom, a danas smo samo napravili uvod u ovaj dio priprema", istakao je Ramović.

Iza Ramovića su i problemi sa povredom, ali kako sam kaže, sada se osjeća odlično.

"Malo sam ranije počeo prošle sezone, pa sam imao i malu upalu zgloba, ali sada se osjećam super. Nemam nikakvih problema", poručio je Ramović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Koliko može Željo u nastavku sezone, predstoji teška borba za Evropu?

"Otišlo nam je nekoliko igrača... Za sada nema pojačanja, nadam se da će ih biti. Šef ih je najavio. Vidjet ćemo, biće teška borba za Evropu. Ipak, vjerujemo u sebe", poručio je Sinan Ramović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi