FK Željezničar napustio ljetos, novi klub našao u Njemačkoj?

Na probi u četveroligašu

FK Željezničar napustio ljetos, novi klub našao u Njemačkoj?

Kenan Hadžić nakon neuspješne epizode na Grbavici karijeru bi mogao nastaviti u Njemačkoj.

Hrvatski internacionalac je u Željezničar stigao u januaru 2018. godine, u početku je imao više-manje dobru minutažu, međutim odlaskom Adžema s pozicije trenera pao je u drugi plan, pa se sporazumni raskid saradnje nametnuo kao jedino rješenje. 

Sve do danas Hadžić je bio bez angažmana, no to bi se moglo promijeniti, jer se ovaj 24-godišnji defanzivac priključio treninzima njemačkog četveroligaša Kickers Offenbacha u kojem će određeno vrijeme boraviti na probnom radu.

Tu informaciju prenijeli su i njemački mediji, navodeći kako će Hadžić i još nekoliko igrača koji su na probi imati priliku da pokažu šta znaju već sutra, kada je u planu meč sa Sportfreunde Siegenom.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

U svojoj dosadašnjoj karijeri Hadžić je pored Željezničara igrao samo za Istru 1961 i Rovinj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi