Maratonski trening Želje u Međugorju
Veselinović na treningu Želje u Međugorju

Plavi na pripremama u Hercegovini

Maratonski trening Želje u Međugorju

Jučer su fudbaleri Želje stigli u Hercegovinu, a od danas počeli raditi na treningu kao da je zadnji.

Nestalo je u jednom trenutku vode igračima Željezničara, bilo je to nakon sat i po kada su već svi očekivali da će jutarnji trening biti gotov.

Radnici na održavanju terena u sportskom centru u Međugorju s nevjericom su posmatrali trening i pitali se šta imaju još da rade, kad će ručati, kad će se odmoriti, budući da imaju dva treninga dnevno.

Objasnio im je Željin logističar da kod Amara Osima treninzi mogu trajati po nekoliko sati, a na kraju su igrači na presvlačenje otišli nakon dva sata i 25 minuta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tri ekipe dugo su se smjenjivale na skraćenom terenu, pa je bilo uzbudljivo.

"Veoma su teški treninzi, radimo vrlo naporno, a tu je i dosta mladih igrača kojima je teško kao i nama starijima. Uspostavljena je takva radna atmosfera kakva do sada nije bila i na nama je svima da se borimo za mjesto u timu. Generalno čekat će nas na početku polusezone teški tereni pa je bitno da se što bolje pripremimo u ovome periodu", kazao je Mladen Veselinović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Brrrrr....
6 1
bebi
Bas kao nekada ... hajde lokomotivice, znamo da je prpa :D
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi