Razočarenje među Kaubojima

Stepančić: Ne znam kako Nijemci mogu slaviti

Hrvatska je večerašnjim porazom od Njemačke (22:21) ostala bez šansi za polufinale Svjetskog prvenstva.

Razočaranje u redovima popularnih Kaboja je tim veće što smatraju da su ih sudije "pokrale" u posljednjim minutama meča.

Sporan je kontrafaul dosuđen Karačiću bez kojeg je ishod meča mogao biti drugačiji. Jedan od onih koji su imali šta reći na suđenje je bio i Luka Stepančić.

"Ne znam šta bih vam rekao. Nemam pojma. Jučer sam mogao reći da smo zasluženo izgubili od Brazila i da smo bili lošiji. Danas... Igrali su oni dobro, ali ova završnica... Ne znam kako im se uopšte da slaviti", izjavio je razočarani Stepančić za RTL nakon utakmice u Kelnu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.