Nije bio u planovima tima sa Koševa

Sanjin Lelić na posudbi u NK Čelik · Zvanično

Sanjin Lelić u nastavku sezone će nositi dres NK Čelik.

Ovaj 22-godišnji ofanzivac od 2017. godine nosi dres Sarajeva, ali kako u jesenas nije bio u planovima Husrefa Musemića, odlučeno je da ostatak sezone provede na posudbi u redovima Čelika.

Bilo je to više-manje i očekivano. Pregovori su se intenzivno vodili neko vrijeme, bilo je govora i o sporazumnom raskidu ugovora koji važi do ljeta, međutim na kraju je dogovoreno da mladi Lelić bude poslan na posudbu i krene stopama Dušana Hodžića.

Svakako da će i angažman mladog Lelića mnogo značiti Čeliku u igri prema naprijed, gdje će nakon Okića, Salčinovića, Simeunovića i Blaževića imati još jedno kvalitetno rješenje za krilne pozicije.

Kroz karijeru Lelić je pored Sarajeva igrao za Olimpik, te omladinske selekcije Dinama i Ingolstadta. Jedno vrijeme bio je i član juniorske reprezentacije naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.