Foto: GNK Dinamo/Facebook

Peh za bh. nogometaša

Dinamo bez Menala u nastavku priprema

Luka Menalo baš nema sreće. Nakon polusezone za zaborav, ovaj mladi bh. nogometaš je s velikim ambicijama ušao u zimske pripreme kako bi se konačno nametnuo u Dinamu, ali s treninzima sada je primoran stati.

Naime, Menalu su se javili problemi s trbušnim zidom i trenutno je na terapijama, tako da, osim Marija Gavranovića, više neće igrati ni minute za Dinamo na preostalim pripremnim utakmicama u Turskoj.

"Šteta za Luku, koji se na pripremama snalazio veoma dobro", pišu zagrebačke Sportske novosti.

Nije poznato koliko će tačno Menalo pauzirati, međutim jasno je da mu odsustvo ne ide u prilog, jer je i sam jučer izjavio kako na ovim pripremama želi pokazati da je dostojan Dinamovog dresa i zaslužiti da na proljeće igra više. U jesenjem dijelu sezone nije imao preveliku minutažu, igrao je na deset ligaških utakmica, od čega je startao na samo dvije.

U Dinamo je, podsjetimo, stigao ljetos kao jedan od najvećih talenata bh. nogometa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.