Dinamo predstavio novo pojačanje
Nigerijac u Dinamo dolazi iz Gorice kojoj će na ime obeštećenja pripasti dva miliona eura

Atiemwen potpisao za Modre

Dinamo predstavio novo pojačanje

E. Škorić

Nigerijski nogometaš Iyayi Atiemwen potpisao je za Dinamo Zagreb.

Atiemwen na Maksimir dolazi iz Gorice, koja će prodajom Nigerijca zaraditi dva miliona eura.

On je bio ponajbolji igrač jesenjeg dijela sezone u HNL-u i glavna uzdanica Gorice, a za sada nije poznato da li će odmah doći u Maksimir ili će ostati u Gorici kao posuđen igrač.

Nije isključeno ni da ga Dinamo pošalje u Al Ain kod Zorana Mamića na posudbu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Goricu je mladi Nigerijac ove sezone odigrao 17 službenih utakmica, postigao devet golova i podijelio četiri asistencije.

"Htio bih iskoristiti malo vremena i reći veliko hvala Gorici i navijačima. Hvala vam puno i sve vas volim", napisao je novi igrač Dinama na svom Instagram profilu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi