Skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama

Hajduk testira juniora NK Travnik Marka Baltića

Samir Mlaćo

Juniori NK Travnik polusezonu su okončali na desetom mjestu Omladinske Premijer lige i vjeruju da će u drugom dijelu osigurati opstanak.

Veziri su pokazali svoje kvalitete, a dobrim igrama istakao se i Marko Baltić. Baltić nastupa na poziciji stopera i uspješno je komandovao zadnjom linijom, te privukao pažnju na sebe.

Istovremeno Baltić konkuriše i za seniorski tim NK Travnik koji je jedan od glavnih kandidata za povratak u Prvu ligu Federacije BiH.

Nedavno dobio i poziv na jedno od okupljanja juniorske reprezentacije BiH, te ubilježio prvi nastup u prijateljskoj utakmici, a zatim je ove zime stigao poziv iz splitskog Hajduka.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Sada se nalazi u kampu Splićana, gdje će pokušati da pokaže svoje kvalitete i nametne trenerima hrvatskog velikana.

I u NK Travnik su sretni zbog poziva za Baltića, koji prema njima pokazuje kvalitetan rad u omladinskim selekcijama ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.