Juniori NK Travnik žele zadržati premijerligaški status

Na prozivci i nekoliko novih igrača

Juniori NK Travnik žele zadržati premijerligaški status

S. Mlaćo

Juniorska selekcija NK Travnik jučer je prozivkom igrača i prvim treningom započela sa pripremama za proljetni dio sezone 2018/2019. godine u Omladinskoj Premijer ligi BiH. 

Novom treneru, Iliji Babiću, na prozivku su se odazvali svi fudbaleri koji su u jesenjem dijelu sezone igrali za juniorsku selekciju Vezira, te nekoliko novih igrača.

Mlade nogometaše NK Travnik pozdravili su predsjednik i članovi Upravnog odbora, te koordinator i sportski koordinator Akademije kluba sa Pirote.

Prema onome što se moglo vidjeti i čuti, svi u klubu saglasni su u jednom, a to je da juniorska selekcija NK Travnik treba da zadrži status u Premijer omladinskoj ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Novi šef struke, Ilija Babić vjeruje da uz postojeći igrački kadar i nekoliko pristiglih pojačanja, te nova imena koja tek treba da upiše u svoju bilježnicu juniorska selekcija NK Travnik svakako može ostvariti zacrtani cilj.

"S obzirom na broj igrača koji su se odazvali na zakazanu prozivku, osigurane uslove u kojima ćemo raditi do početka sezone, izuzetnu saradnju i pozitivnu klimu unutar samog kluba, iskreno vjerujem u uspjeh ove selekcije. Naš cilj je da zadržimo svoj status u Premijer omladinskoj ligi BiH i svi skupa dat ćemo sve od sebe da se taj cilj i ostvari", kazao je Babić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi