Mladi čuvar mreže

Edis Šehović potpisao ugovor sa FK Olimpik

Edis Šehović mladi golman FK Olimpik potpisao je danas ugovor sa klubom sa Otoke.

Šehović spada u red najtalentovanijih golmana u našoj državi, a svojim radom i odnosom na treninzima zaslužio je i ugovor sa seniorskim timom.

Mladi golman je tokom ljeta stigao na Otoku iz redova gradskog rivala Sarajeva, a tokom jeseni je branio za kadetski tim, koji je prvoplasirana ekipa u ligi u kojoj nastupa.

"Ovo je velika stvar za mene. Potpis ugovora je za mene čast i obaveza da nastavim sa daljim radom", rekao je Šehović poslije potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener golmana Ibro Hodžić potvrdio je da se radi o zaista talentovanom golmanu.

"Sigurno da je Edis jedan od dragulja, koji svojom kvalitetom i talentom zaslužuje punu pažnju. Sad je pred njim još puno rada kako bi dodatno napredovao", rekao je Hodžić nakon potpisa ugovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.