Pandža: Ime Olimpik budi posebne emocije kod mene, spremni ćemo dočekati drugi dio sezone
Foto: FK Olimpik

Brzonogi napadač tima s Otoke

Pandža: Ime Olimpik budi posebne emocije kod mene, spremni ćemo dočekati drugi dio sezone

Novi/stari napadač FK Olimpik Dalibor Pandža govorio je za klupsku stranicu o utiscima nakon povratka u klub s Otoke.

Podsjetimo, Pandža je bio član Olimpikove generacije koja je osvojila Kup Bosne i Hercegovine i kasnije igrala kvalifikacije za Evropa ligu, a očito da mu je taj period ostao u lijepom sjećanju.

"Kao što sam i rekao kada sam stigao, posebne emocije u meni bude pomen imena FK Olimpik. Drago mi je da sam ponovo tu", poručio je Pandža na početku razgovora.

Vukovi su u pogonu već dvije sedmice, a Pandža ima riječi hvale za saigrače i stručni štab, ali i cjelokupnu atmosferu u i oko kluba.

"Radimo dobro, kvalitetno i siguran sam da ćemo biti spremni za sve izazove koji nam slijede. Moram istaći vrlo dobru atmosferu u i oko kluba i primjetno je da je klub sa ovom upravom na čelu napredovao u svim segmentima. Na nama je da se dobro spremimo i da na terenu potvrdimo dobar rad na pripremama, ali i opravdamo sve napore koje ljudi iz kluba čine kako bi nam omogućili što bolje uslove za rad".

Kako kaže, najteži dio priprema je iza njih sada slijede 'fini radovi'.

"Svaki igrač će vam reći da je početak priprema uvijek najteži. Kako odmiču pripreme sve je lakše i lakše, sad će uskoro krenuti i odigravanje utakmica, tako da ulazimo već u drugu fazu priprema, što nas sve skupa raduje. Hvala Bogu povreda nema, sve protiče kako treba i siguran sam da ćemo biti i više nego spremni za početak proljetnog dijela".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Što se tiče nastavka sezone Pandža kaže da on i njegovi suigrači moraju biti fokusirani na sebe.

"Mi moramo biti pravi. Trebamo gledati sebe i nastaviti da radimo kako bi se što bolje uigrali i prezentovali to na terenu. Ako mi budemo pravi, onda sam siguran da ćemo uspjeti u ostvarivanju naših ciljeva", rekao je na kraju razgovora brzonogi napadač.

Top Komentari

Mehmed Mackic
Pandza jedva cekamo to famozno, 4 kolo da se odluci oko ovoga... M.U.S.V.D.G..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi