Novosti iz Međugorja

Fudbaleri Tuzla Cityja 'pobjegli' u balon, povrijeđenih nema, Starčević zadovoljan

Fudbaleri Tuzla Cityja nalaze se trenutno na pripremama u Međugorju gdje "bruse formu" pred drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Izabranici Slobodana Starčevića 'pobjegli' su jutros u balon obzirom na nešto hladnije vrijeme napolju, a popodne bi se trebali vratiti na otvoreno.

Atmosfera među fudbalerima je vrlo dobra što možete vidjeti i u našim videoprilozima, a trener Starčević poručuje da je jako zadovoljan za sada.

"Pobjegli smo malo u balon, popodne ćemo već biti na terenu. Momci rade odlično, nema povrijeđenih i mogu reći da sam zadovoljan", rekao je strateg Tuzla Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.