FK Tuzla City doputovao u Međugorje: "Drago mi je da smo pobjegli od snijega"

Odmah odradili prvi trening

FK Tuzla City doputovao u Međugorje: "Drago mi je da smo pobjegli od snijega"

Endin Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja stigli su danas na pripreme u Međugorje, te su odmah odradili prvi trening.

Bh. premijerligaš u visokom ritmu odrađuje pripreme za drugi dio sezone gdje će izabranicima Slobodana Starčevića glavni cijl biti opstanak u društvu najboljih. Igrači Tuzle Cityja doputovali su danas u Međugorje gdje će odraditi dio priprema, te su odmah istrčali na teren.

Fudbaleri tuzlanskog tima su odmah nakon dolaska održali trening koji je bio nešto lakšeg tempa, a tek u narednim danima će biti na pravim iskušenjima. Nakon treninga Starčević je za SportSport.ba izjavio

"Nama je drago da smo došli u Međugorje i da smo pobjegli od snijega. Nadam se da ćemo ostvariti zamišljeno ovdje, dva treninga će biti dnevno i očekuju nas utakmice protiv Čapljine i Želje. Jedini cilj je da se dobro pripremimo i u drugom dijelu sezone radimo bolje ono što nismo u prvom i da što prije osiguramo opstanak", rekao je Starčević, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači će dobiti šansu, imamo 27 igrača i to su igrači koji bi trebali iznijeti teret u narednom dijelu sezone. Nećemo bježati od kvalitetnih napadača, ali ovo je tim na kojem ćemo bazirati drugi dio sezone".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Jebes tim koji na pripreme ne povede ni jednog svog omladinca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi