Osipa se igrački kadar Bišćana

I Slađan Antić napušta NK Jedinstvo

Jedinstvo iz Bihaća nalazi se u veoma teškoj situaciji. Ovaj federalni prvoligaš se suočio s blokadom računa zbog potraživanja bivšeg predsjednika Emira Mujagića, a kako do dogovora još nije došlo, nastavak sezone doveden je u pitanje.

U cijeloj priči najviše ispaštaju treneri i nogometaši, sve je veći broj onih koji će ove zime naputiti crveno-bijele, a posljednji u nizu je 27-godišnji srbijanski internacionalac Slađan Antić, koji je Pod Boriće stigao u ljeto prošle godine.

Antić je sjajnim igrama za kratko vrijeme osvojio bihaćku publiku i pokazao se kao pojačanje, pa stoga i ne čudi što njegov odlazak teško pada svima u klubu, a u narednim danima ovaj defanzivac bi trebao znati ime novog kluba.

"Primoran sam bio donijeti ovakvu odluku, situacija u klubu nije najbolja. Tražio sam papire, rekli su mi da neće praviti probleme i uskoro bih trebao znati gdje ću nastaviti karijeru", kazao nam je Antić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kroz dosadašnju karijeru Antić je u našoj zemlji igrao još za Slaviju, Radnik i Borac iz Banjaluke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.