Sinan Samardžić je odigrao odličnu polusezonu, a jedan od pogodaka je postigao upravo protiv FK Velež

Dogovorena saradnja

Sinan Samardžić novi igrač FK Velež!

Midhat Šljivak

FK Velež dobio je danas još jedno pojačanje pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Novi igrač Rođenih, kao što je to SportSport.ba i najavio, postao je 22-godišnji vezni fudbaler Sinan Samardžić.

Proteklu polusezonu Samardžić je proveo u redovima bihaćkog Jedinstva. Tamo je igrao zaista odlično i privukao je pažnju mostarskog tima.

Na kraju je dogovor o njegovom transferu i postignut. Samardžić je postao novi igrač Veleža i sa ovim timom će pokušati da se izbori za plasman u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava Veleža je u proteklom periodu odradila dosta dobar posao. Stigao je mladi Melvin Osmić, a saradnja je produžena sa nekoliko fudbalera (Denis Zvonić, Nusmir Fajić, Mehmed Ćosić, Haris Ovčina).

Samardžić je protekle polusezone odigrao 15 utakmica i postigao je četiri gola, a prije jedinstva igrao je još za Zvijezdu 09 i NK Varaždin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.