Sinan Samardžić potpisuje za FK Velež?
Foto: biscani.net

U upravi Rođenih se ne miruje

Sinan Samardžić potpisuje za FK Velež?

Posljednjih nekoliko dana u upravi FK Velež izuzetno je prometno. Kako je klub i najavio uprava Veleža intezivno radi na produživanjima ugovora igrača za koje je struka procijenila da će u budućnosti biti oslonac Rođenih.

Ugovor je posljednjih dana produžilo nekoliko nogometaša (Denis Zvonić, Nusmir Fajić, Mehmed Ćosić, Haris Ovčina) a klubu je pristupio mladi Melvin Osmić.

Kako SportSport.ba saznaje Rođeni su u završnom dijelu pregovora s jednim od najboljih nogometaša bihaćkog Jedinstva Sinanom Samardžićem. Navodno se ovaj 21-godišnjak jako svidio šefu stručnog stožera mostarskog Veleža Ibri Rahimiću a u derbiju u prvom dijelu prvenstva kada je Velež savladao Jedinstvo u Bihaću upravo je Samardžić bio strijelac jedinog pogotka za Bišćane.

Mladi Samardžić jedan dio karijere proveo je u Zvijezdi 09 te hrvatskom drugoligašu NK Varaždin.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
mali ,samo je na tebi hoces li biti neko i nesto ili neces,a ako zelis biti neko onda budi sportski tip marljivo treniraj,slijedi upute a za sve ostalo ce se pobrinuti Ibraga,i nikad ne okreci ledja klubu koji ce ti sve dati ko sto je tvoj prethodnik.Dobro doso u Mostar
4 0
starmac
Dobro doso sine,dobio si pravi dres pa se potrudi da ga opravdas.Valjda si svjestan ko je sve nosio takav dres.Dobro dosao u Mostar.Mostar u srcu Velez do groba.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi