Josip Golemac dobro je iskoristio minutažu koju mu je trener Hrvoje Vlašić ukazao protiv KK Bosna Royal

Mladi krilni centar HKK Zrinjskog uoči utakmice protiv Sixt Primorske

Golemac: Idemo u goste najboljem timu lige, ali dat ćemo svoj maksimum

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjskog otputovali su danas u Kopar gdje ih sutra čeka susret 18.kola druge ABA lige protiv Primorske, lidera ovog natjecanja. 

Pred utakmicu s favoriziranim Slovencima za službenu stranicu kluba izjave su dali šef stručnog stožera Hrvoje Vlašić i košarkaš Josip Golemac.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjskog:

Dolazimo u goste lideru prvenstva i najozbiljnijem kandidatu za ulazak u prvu ABA ligu. Momčadi koja ima samo jedan poraz u dosadašnjem tijeku natjecanja. Odlično su pokriveni na svim pozicijama, odlično vođeni ,a na nama je da pružimo što bolji otpor favoriziranom domaćinu!”

Josip Golemac, košarkaš Zrinjskog:

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

“Idemo u goste najboljoj ekipi u ligi, koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Izgubili smo sve izglede za Final four, ali bez obzira na to idemo gore pružiti maksimum i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno".

Utakmica između Sixt Primorske i HKK Zrinjskog igra se sutra u 18h u Kopru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.