Plavi se sutra vraćaju iz Hercegovine

Bajić ostaje, Rus odlazi iz FK Željezničar?

Ekipa Željezničara već 12. dan u Hercegovini, tačnije u Međugorju, brusi formu za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Plavi" će u Međugorju ostati do sutra, nakon čega je planiran povratak u Sarajevo, a potom i put u Antaliju gdje će do 12. februara, prema ranijem planu, biti odigrane tri prijateljske utakmice (Vorskla, Oleksandriya, Sochi).

U avionu za Tursku će se naći i Branko Bajić. Ono što je ovaj mladi nogometaš pokazao kroz treninge očito je zadovoljilo je šefa stručnog štaba Amara Osima, koji će o njegovom angažmanu definitivno odlučiti u Antaliji, dok sa druge strane Rus Ivan Selemenev neće ostati u redovima Željezničara.

Kada je u pitanju Bajić, radi se o 21-godišnjem igraču koji igra na poziciji lijevog beka, a karijeru je započeo u bijeljinskom Radniku iz kojeg se veoma rano otisnuo van granica BiH. Prvo je otišao u Čukarički, a potom u Slovačku, tačnije Dunajsku Stredu.

U današnjoj utakmici koju je Željezničar igrao protiv Tuzla Cityja nastupio je od prve minute. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.