Već dugo nije u planovima Sarajeva

Bojan Pavlović na posudbi u NK Čelik · Zvanično

Na golu Čelika iz Zenice u nastavku sezone će stajati Bojan Pavlović (32), potvrđeno je za SportSport.ba.

Pavlović nije u planovima Sarajeva još od revanš susreta 2. pretkola Evropske lige protiv Atalante (7:0) kada je na Koševu pokazao srednji prst navijačima, a svoju karijeru sada će nastaviti u Čeliku, kako se prethodnih dana i najavljivalo

Ovaj srbijanski internacionalac će u nastavku sezone boraviti u Čeliku na posudbi, a nema sumnje kako će njegovo iskustvo dobro doći Zeničanima, koje će vjerovatno zbog dugova napustiti Branislav Ružić. 

Pavlović je ujedno treći igrač Sarajeva na posudbi u Čeliku, uz Hodžića i Lelića, a na Bilinom polju konkurencija će mu očito biti Finac Samu Volotinen, koji je, doduše, suviše neiskusan da bude glavni oslonac u defanzivi Čelika.

Vrijedi istaknuti da po isteku posudbe ujedno i završava Pavlovićeva era na Koševu, a ukoliko se dobrim partijama nametne u Čeliku, nije isključeno ni da ostane na Bilinom polju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.