Već dugo nije u planovima Sarajeva

Bojan Pavlović na posudbi u NK Čelik

10

Komentari (10)

Zvatic
Bice placen pola u parama iz sarajeva a pola u farmerkama iz Turske.
franjo25z
Federalac ....tisu.....lizi mi liniju suneta.....
Zvatic
Pa samo zajebete koga stignete. Zar vam nije bolje iz zone krenuti i spasiti klub? Eto i Horic ode u MDK,..zna da ce ga zajebat Murat.
Zvatic
Pusite vi svi kolektivno gospodinu Musiji i Mladosti. Broj jedan u ZDK.Mladost je zdrav kolektiv i normalno da ce Horic kod njih. Iz zone pa polako,..bice bolje nekad.
franjo25z
Federalac.......lizi ga
nemozetako
Gdje god podi, kuci dodji. U vasem slucaju u drugu ligu :)
franjo25z
Ostanite tamo gdje pripadate....mi cemo gdje pripadamo......jebo vas komunizam......i sdp
nemozetako
Eto nas gdje pripadamo, i to tamo gdje vi nikad niste ni bili.GORNJI DIO tablice. Da vam kazem da ste uzasno losi bio bi kompliment. Mozda bi najbolji nadimak za vas bio KURCIC.
franjo25z
Reci kurcina nek su ti puna usta...hahahahahahajajajannananajajajajananhhahahahahahajajja
nemozetako
Ajmo lagano pakujte kofere uskoro morate da napustite ligu. Cekaju vas dogodine derbiji sa 5imovima vaseg kalibra Orasje Vitez i Travnikom. Ako prezivite dugove naravno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.