Pecelj je u prostorijama kluba s Bilinog polja danas potpisao ugovor, a prvi trening s novim timom odradit će vjerovanto u utorak kada je planiran i prvi trening nakon povratka iz Antalije

Zamjena za Bevaba na lijevom beku

Ljubiša Pecelj novi igrač NK Čelik · Zvanično

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra se vračaju iz Antalije, gdje su boravili 16 dana i odigrali šest pripremnih utakmica.

Kao što je SportSport.ba prvi jučer i najavio, danas je novi član kluba s Bilinog polja postao i 25-godišnji lijevi bek Ljubiša Pecelj.

Ovaj dojučerašnji nogometaš Zvijezde iz Gradačca potpisao je ugovor na godinu i po, te će biti zamjena za Dinu Bevaba, koji je otišao u Tuzla City. Stručni štab kluba sada ima brigu manje, jer su dolaskom Hodžića i Pecelja riješene bočne pozicije u ekipi.

Zeničani još traže jednog stopera, čime bi vjerovatno zaključili prelazni rok. Podsjetimo u prvom kolu nastavka, Čelik će na Bilinom polju dočekati tim Slobode iz Tuzle, a još nije poznato s kim će izabranici Adnana Orneka igrati generalku, sedam dana uoči duela protiv ekipe s Tušnja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.