Bojan Pavlović na posudbi u NK Čelik

Već dugo nije u planovima Sarajeva

Bojan Pavlović na posudbi u NK Čelik · Zvanično

Na golu Čelika iz Zenice u nastavku sezone će stajati Bojan Pavlović (32), potvrđeno je za SportSport.ba.

Pavlović nije u planovima Sarajeva još od revanš susreta 2. pretkola Evropske lige protiv Atalante (7:0) kada je na Koševu pokazao srednji prst navijačima, a svoju karijeru sada će nastaviti u Čeliku, kako se prethodnih dana i najavljivalo

Ovaj srbijanski internacionalac će u nastavku sezone boraviti u Čeliku na posudbi, a nema sumnje kako će njegovo iskustvo dobro doći Zeničanima, koje će vjerovatno zbog dugova napustiti Branislav Ružić. 

Pavlović je ujedno treći igrač Sarajeva na posudbi u Čeliku, uz Hodžića i Lelića, a na Bilinom polju konkurencija će mu očito biti Finac Samu Volotinen, koji je, doduše, suviše neiskusan da bude glavni oslonac u defanzivi Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaknuti da po isteku posudbe ujedno i završava Pavlovićeva era na Koševu, a ukoliko se dobrim partijama nametne u Čeliku, nije isključeno ni da ostane na Bilinom polju. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Bice placen pola u parama iz sarajeva a pola u farmerkama iz Turske.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi