Tuzlaci odlaze na završni dio priprema

Starčević odabrao putnike za Crnu Goru, dogovorene četiri provjere

Ekspedicija bh. premijerligaša Tuzla Cityja sutra putuje u Crnu Goru na završni dio priprema.

Narednih petnaestak dana grad Ulcinj bit će novi dom izabranika Slobodana Starčevića, koji će u ovom periodu odigrati četiri kontrolne utakmice kako bi što spremniji dočekali nadolazeće izazove.

Prva je protiv crnogorskog prvoligaša Mornara i to u nedjelju 3. februara, zatim tri dana kasnije slijedi duel s ekipom Otrant iz Ulcinja, a potom i s bijeljinskim Radnikom. Protivnik Tuzla Cityju također će biti i Arsenal iz Tivta, tačnije 13. februara.

"Možda nisu ovo neki atraktivni protivnici ali sigurno je da ćemo i protiv njih imati šta da vidimo, a prije svega ono što nas zanima. Svi oni koji putuju, imat će dovoljno vremena da se nametnu", kaže trener Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Starčevićevom popisu za Crnu Goru nalaze se sljedeći igrači: Fejzić, Nurković, Čalaković, Efendić, Čomor, Musić, Širanović, Kojić, Brekalo, Bevab, Zlatković, Šarčević, Stjepanović, Trumić, Hasanović, Karjašević, Burić, Hajrović, Stojčev, Milaković, Hasanbegović, Murga, Crnkić, Ubiparip, Mujić.

U Tuzli su ostali Mitrović, Omeragić, Nukić, Kostić i Mahmutović koji će vježbati po posebnom programu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.