Starčević: U drugom poluvremenu smo prezentovali put kojim trebamo ići

Trener Tuzla Cityja nakon meča

Starčević: U drugom poluvremenu smo prezentovali put kojim trebamo ići

Trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević bio je vrlo zadovoljan posebno drugim poluvremenom današnje utakmice protiv Željezničara.

Podsjetimo, njegovi igrači su pobijediti sarajevsku ekipu sa 3:2 i to nakon preokreta koji je napravljen u drugom dijelu. Starčević je iskoristio i priliku da pohvali Hajrovića i Burića koji su odigrali sjajan meč.

"Pa čestitam mojim momcima prije svega na sjajnom drugom poluvremenu, ne samo na pobjedi. Grupa igrača koja je igrala prvo poluvrijeme nije odgovorila na agresivnost i kvalitet FK Željezničar. Imali smo samo jedan gol zaostatka, ali trebali smo i više ako ćemo realno. Međutim, ulaskom mlađih igrača u drugom poluvremenu predvođenim kapitenom odigrali smo susret kakav Tuzla City treba igrati u Premijer ligi. To je doza agresivnosti koja nam je potrebna uz srce borbenog i raspoloženog Hajrovića. To je put kojim mi treba da idemo i ovaj trijumf će nam svakako značiti na polju samopouzdanja obzirom da nije mala stvar pobijediti neku ekipu iz 'velike četvorke'.

"Hajrović i Burić su dva neopsporno kvalitetna igrača. U našoj dijaspori ima dosta kvalitetnih igrača. Ima ih još dosta kojima treba dati šansu, samo im je to falilo. S njima ćemo dobiti na kvalitetu i na agresivnosti i svemu onome što donosi Premijer liga BiH", kaže Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi