Euroliga

Milano nakon produžetka, pobjede Reala i Panate

E. Škorić

Večeras su odigrani susreti 21. kola Eurolige, a pobjede su odnijeli Real Madrid, Panathinaikos i Milano.

Real Madrid je gostovao kod posljednjeplasirane Daurssafake i poprilično se mučio, ali je na kraju ostvario trijumf rezultatom 86:82.

Douglas sa 27 poena nije uspio da spasi tursku ekipu poraza, a njegov saigrač Evans ubacio je 18 poena uz 12 skokova. Randolph je sa 15 poena predvodio goste iz Madrida, dok je Carroll ubacio 12, a Prepelić 10 poena.

Real je sa 17 pobjeda i dalje na pobjedu od vodećg Fenera, a iza sebe ima CSKA (16-5), dok je Darussafaka zakovana za dno sa tri pobjede i čak 18 poraza.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panathinaikos je sa 88:75 savladao Anadolu Efes uz 20 poena Calathesa koji je imao i 13 asistencija te osam skokova. Thomas je ubacio 14, dok je Beaubois na drugoj strani bio najbolji sa 15 poena.

Najveća drama viđena je u Las Palmasu gdje je Milano pobijedio Gran Canariju sa 106:104, dok je prethodno regularnih 40 minuta meča završeno rezultatom 89:89.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.