Pokazao se na treninzima i utakmicama

Samir Burić potpisao za Tuzla City

Samir Mlaćo

FK Tuzla City je potpisao četverogodišnji ugovor sa Samir Burićem, nogometašem rođenim 1998. godine.

Samir se nakon nastupa u francuskim niželigašima FJ Ambilly i US Annemasse odlučio vratiti u BiH i pokušati nametnu čelnicima bh. premijerligaša.

To mu je ustvari uspjelo kroz dosadašnje treninge i kontrolne utakmice, zbog čega su u Tuzli City i odlučili da mu ponude četverogodišnji ugovor.

"Zadovoljan sam što sam dobio priliku da pokažem šta znam. Igram na obje krilne pozicije i vjerujem da ću uspjeti da se nametnem", kazao je Burić koji se u subotu ujutro uputio sa Plavima za Ulcinj, u kojem će boraviti naredne dvije sedmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti