Starčević odabrao putnike za Crnu Goru, dogovorene četiri provjere

Tuzlaci odlaze na završni dio priprema

Starčević odabrao putnike za Crnu Goru, dogovorene četiri provjere

Ekspedicija bh. premijerligaša Tuzla Cityja sutra putuje u Crnu Goru na završni dio priprema.

Narednih petnaestak dana grad Ulcinj bit će novi dom izabranika Slobodana Starčevića, koji će u ovom periodu odigrati četiri kontrolne utakmice kako bi što spremniji dočekali nadolazeće izazove.

Prva je protiv crnogorskog prvoligaša Mornara i to u nedjelju 3. februara, zatim tri dana kasnije slijedi duel s ekipom Otrant iz Ulcinja, a potom i s bijeljinskim Radnikom. Protivnik Tuzla Cityju također će biti i Arsenal iz Tivta, tačnije 13. februara.

"Možda nisu ovo neki atraktivni protivnici ali sigurno je da ćemo i protiv njih imati šta da vidimo, a prije svega ono što nas zanima. Svi oni koji putuju, imat će dovoljno vremena da se nametnu", kaže trener Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Starčevićevom popisu za Crnu Goru nalaze se sljedeći igrači: Fejzić, Nurković, Čalaković, Efendić, Čomor, Musić, Širanović, Kojić, Brekalo, Bevab, Zlatković, Šarčević, Stjepanović, Trumić, Hasanović, Karjašević, Burić, Hajrović, Stojčev, Milaković, Hasanbegović, Murga, Crnkić, Ubiparip, Mujić.

U Tuzli su ostali Mitrović, Omeragić, Nukić, Kostić i Mahmutović koji će vježbati po posebnom programu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti