Kolarov je već bio u sukobu sa navijačima Vučice

Poslali mu jasnu poruku

Aleksandar Kolarov na meti navijača Rome: Ti si hrvatsko gov**

S. Pašalić

Aleksandar Kolarov ponovo je na meti navijača Rome.

Reprezentativac Srbije je prije par mjeseci imao oštar sukob s navijačima kada im je poručio da ne znaju mnogo o nogometu.

"Navijači moraju biti svjesni da ne znaju mnogo o nogometu, oni nam zvižde, a to je isto kao da ja odem zviždati Novaku Đokoviću. Iskreno, to sebi nikada ne bih dopustio. Zašto? Zato što ja volim tenis, ali o tom sportu ne znam ništa. Ne ide da ja kritikujem i dajem savjete Novaku kako bi on trebao igrati", rekao je tada Kolarov.

Nakon što su prošlog vikenda nogometaši Rome prokockali prednost od 3:0 protiv Atalante i posebno nakon blamaže u kupu protiv Fiorentine kada je Roma poražena sa visokih 7:1 navijači kluba iz Rima su ponovo bili puni bijesa, a sad su to opet odlučili pokazati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako su se pojavili grafiti na kojima su poručili igraču Rome da se "spusti na zemlju" i da je "hrvatsko go***".

Talijani su malo pomiješali Hrvatsku i Srbiju, ali je jasna poruka koja je upućena Kolarovu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.