Iz Barcelone se još ne oglašavaju

Večeras će biti poznato hoće li Argentinac nastupiti

Navijači strahuju: I dalje nema potvrde o tome hoće li Messi igrati protiv Reala u kupu

S. Pašalić

Prva utakmica španskog kupa između Barcelone i Real Madrida se igra u srijedu a još uvijek nema informacija o tome hoće li Lionel Messi zaigrati.

Argentinac je u subotu na utakmici protiv Valencije koja je završila neriješeno 2:2 povrijedio nogu, a iako su u Barceloni strahovali da bi Messi mogao propustiti ovaj meč informacije koje su kasnije došle su bile da je dobio samo jači udarac u nogu te da će biti spreman za susret protiv Reala.

Međutim tri dana kasnije i dalje nema službene potvrde iz katalonskog tima o stanju Messija, a jučer je kapiten Barcelone propustio trening sa ekipom.

Španski mediji se pitaju zašto još uvijek nema informacija o stanju Messija, a pojedini mediji pišu da će Argentinac u dogovoru sa trenerom Valverdeom i doktorima odlučiti hoće li igrati u srijedu. Ova odluka bi trebala biti poznata nakon večerašnjeg treninga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.