Određen termin revanš meča Real Madrida i Barcelone

Igraju u Kupu Kralja

Određen termin revanš meča Real Madrida i Barcelone

Endin Čaušević

Barcelona će sutra pred svojim navijačima dočekati najvećeg rivala Real Madrid u prvom meču polufinala Kupa Kralja.

Prije nekoliko dana održano je izvlačenje parova za polufinale Kupa Kralja, a sigurno da je najveća poslastica okršaj Barce i Reala. Prvi meč ovih rivala igra se već sutra na Camp Nou kada će katalonski klub ugostiti Kraljeve iz Madrida.

Sada je već jasno da će Barca i Real ovog mjeseca igrati čak tri duela s obzirom da se ubrzo sastaju u La Ligi. Također, danas je određena i zvanična satnica revanš utakmice polufinala Kupa Kralja između ovih timova.

Naime, Real Madrid će u revanšu polufinala ovog takmičenja 27. februara dočekati Barcelonu, a utakmica počinje u 21 sat.

Iz Reala negoduju uoči utakmica kupa: Barcelona ima privilegije

Real Madrid je nazadovoljan sa odabirom termina za utakmice i osjećaju se zakinuto te se spremaju uputiti žalbu rukovodstvu lige.

Vodstvo Primere je odlučilo da će Barcelona igrati protiv Seville 23. februara u 16:15, dok Real svoju utakmicu treba da igra dan kasnije sa početkom od 20:45.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako je revanš kupa 27. februara u Realu smatraju da Barcelona ima određene privilegije jer će uoči druge utakmice u kupu imati više vremena za odmor, tačnije 28 i po sati više.

Real smatra da oba kluba trebaju imati isti tretman i da bi oba kluba trebala igrati isti dan pa će tako tražiti da se utakmica sa Levanteom prebaci u subotu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi