Real ostaje kratkih rukava: United spremio novi ugovor za Rashforda
Rashford igra sjajno od dolaska Norvežanina

Žele mu udvostručiti platu

Real ostaje kratkih rukava: United spremio novi ugovor za Rashforda

S. Pašalić

Odlaskom Josea Mourinha iz Manchester Uniteda i dolaskom Ole Gunnar Solskjaera na njegovu poziciji tim sa Old Trafforda se preporodio.

United je u deset utakmica ostvario devet pobjeda i jednom odigrao neriješeno. Nekoliko igrača je jednostavno oduševilo sa svojom igrom od kojih se najviše ističe Paul Pogba.

Francuz igra sjajno pa je odlučio da zatraži i novi ugovor, a uz Anthonyja Martiala koji je nedavno potpisao do 2024. godine novi ugovori su ponuđeni i Andre Herreri, Ashleyu Youngu te Juanu Mati.

Igrač koji je pored Pogbe pokazao najviše je Marcus Rashford koji je od dolaska Ole Gunnar Solskjaera postigao devet golova i upisao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Manchester Unitedu su to prepoznali pa su sada počeli pregovore oko novog ugovora po kojem bi se plata Rashfordu udvostručila sa sadašnjih 85 na 170 hiljada eura sedmično.

Rashford ima ugovor do 2020. godine sa timom sa Old Trafforda, a United želi da nagradi igrača sa novim ugovorom, ali i da otjera Real Madrid koji je opasno zagrizao za 21-godišnjeg igrača i želi na ljeto da ga dovede na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Real koga zeli on ga i dovede.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti