Stigao na posudbu iz Sarajeva

Hodžić: Opravdat ću dolazak u Čelik

Dino Kurbegović

Jedan od igrača od kojih se u nastavku sezone očekuje da budu veliko pojačanje za tim s Bilinog polja jeste desni bek Dušan Hodžić.

Ovaj nogometaš stigao je na posudbu u Čelik iz ekipe Sarajeva i očekuje se da bude veliko pojačanje po desnoj strani, a nakon što je danas odradio trening nije štedio pohvale na račun nove sredine. 

"Atmosfera u ekipi je stvarno fenomenalna, to je jedan stvarno veliki klub. Mislim da imamo dobru ekipu, te da ćemo u drugom dijelu sezone biti bolji, nego u prvom, te da ćemo osvojiti što više bodova", kaže Hodžić.

Stručni štab vas je hvalio kako ste igrali veoma dobro u Antaliji. 

"Trudim se i dajem svoj maksimum, na stručnom štabu je da odluči ko će igrati. Ja vjerujem da ću opravdati svoj dolazak u Zenicu. Cilj mi je da 'oživim' svoju karijeru, bilo bi previše da godinu dana ne igram, tako da vjerujem da je dolazak u Čelik pravi potez", kazao je Hodžić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.