Ekspedicija NK Čelik uz dosta problema sletjela na sarajevski aerodrom
Zeničani su zbog jakog vjetra imali dosta poteškoća sa slijetanjem na sarajevski aerodrom, ali na kraju sve se dobro završilo, te je ekspedicija Zeničana uspješno sletjela u Sarajevo

Jak vjetar stvarao velike probleme

Ekspedicija NK Čelik uz dosta problema sletjela na sarajevski aerodrom

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su stigli i Turske, gdje su boravili 16 dana. Zeničanima je kako su u klub ušli "investitori" iz Turske, Antalija postala stalna baza.

Zeničani su u povratku imali dosta problema s letom, tako da su jedva i sletjeli na aerodrom u Sarajevu. Ekspediciji Čelika nije bilo ugodno letjeti prema Sarajevu, a posebno je bilo nezgodno slijetanje jer je danas gotovo u cijeloj BiH veoma jak vjetar, ipak na kraju sve se dobro završilo i crno-crveni su uspjeli sletjeti u Sarajevo.

Šef struke Adnan Örnek igračima je dao slobodno do utorka, kada se u Zenici nastavljaju priprema za početak Premijer lige. U utorak će na treningu biti i posljednja dvojica novajlija Bojan Pavlović i Ljubiša Pecelj, a klub intenzivno traga za još jednim stoperom.

Čelik će u prvom kolu nastavka Premijer lige na Bilinom polju dočekati tim Slobode iz Tuzle, koja je u prvom meču na Tušnju slavila 1:0 golom iz jedanaesterca.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi