Čelik trenirao u Zenici, traži se još jedan defanzivac
Zeničani su današnji trening odradili na Kamberovića polju na terenu s umjetnom podlogom, a u narednim danima će biti poznato koji će protivnik "glumiti" Slobodu

Zeničani još nisu kompletirali ekipu

Čelik trenirao u Zenici, traži se još jedan defanzivac

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili trening na Kamberovića polju u Zenici, nakon što su se u subotu vratili s priprema iz turske Antalije.

Današnji trening predvodio je Asim Hrnjić, budući da će šef struke Adnan Örnek večeras iz Istanbula doći u Zenicu, dok je i drugi trener u stručnom štabu Bakir Šerbo bio odsutan zbog privatnih obaveza.

Kada je u pitanju igrački kadar, odvojeno je trenirao stoper Luka Miletić, koji ima manje probleme s ložom, dok su trening propustili Ivan Livaja, zbog privatnih obaveza, te Paschal Okoli i Selim Aydemir, koji bi se ekipi trebali priključiti u narednim danima.

Još je mnogo nepoznanica oko igračkog kadra, nije poznato ko će od igrača koji su na probi ostati na Bilinom polju. Sigurno je da će crno-crveni dres u drugom dijelu sezone nositi Harun Vardo, za kojeg stručni štab, ali i saigraći imaju samo riječi hvale. Ostali igrači, Rizvanović, Čubara, Baban, Marković, Choi još nije poznato ko će dobiti ugovor.
Ekipi su se danas priključila i posljednja dvojica novajlija, golman Bojan Pavlović i lijevi bek Ljubiša Pecelj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije poznato hoće li ekipa ići gdje van Zenice ili će do početka nastavka lige trenirati na Kamberovića polju. Nema još ni informacija oko protivnika u generalnoj provjeri pred nastavak lige, ali ono što je evidentno da je Zeničanima potreban još jedan stoper, budući da trenutno tu imaju samo dvojicu klasičnih stopera Vrhovca i Miletića.

Sve u svemu dosta nepoznanica u taboru crno-crvenih, ali bi dosta toga trebalo da bude poznato u narednim danima, kada će se ekipi priključiti i šef struke Adnan Örnek.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
I napadaca dilaver je pravi sasa matic.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi