Šta se dešava sa Brazilcem?

McTominay ispred Mourinhovog pojačanja od 60 miliona eura

Fulham i Manchester United će sutra u 13:30 sati po našem vremenu otvoriti 25. kolo Premier lige, a ekspedicija Crvenih đavola je već otputovala za London.

Izabranike Ole Gunnara Solskjaera sutra očekuje teško gostovanje na Craven Cottageu, kod Fulhama kojem su pod hitno potrebni bodovi želi li ostati u borbi za opstanak.

United koji je u odličnoj formi je favorit i na Craven Cottageu, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za ovaj duel!

Među putnicima za London su se našla uobičajena imena, s tim što je Solskjaer odlučio Freda ostaviti kući.

Neće tako šef struke Uniteda ponovo računati na Brazilca, dok je njegovo mjesto u rosteru zauzeo 22-godišnji Scott McTominay, koji je ostao u Manchesteru uprkos tome što se ove zime špekulisalo da bi mogao biti poslan na posudbu.

Fred očigledno u potpunosti pada u drugi plan na Old Traffordu, posljednji nastup za United je upisao početkom januara u utakmici FA Kupa protiv Readinga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije ovo prvi put da je izostavljen iz ekipe, posebno od dolaska Solskjaera na klupu, dok je posljednji nastup u Premier ligi imao još 26.12. minule godine protiv Huddersfielda.

Podsjetimo, Fred je bio jedno od velikih Mourinhovih pojačanja, te je ljetos stigao iz Shaktara za 60 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.