Phil Jones potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom

Na Old Traffordu do 2023.

Phil Jones potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom · Zvanično

Defanzivac Phil Jones potpisao je danas novi ugovor sa Manchester Unitedom.

Jones je na Old Traffordu od 2011. godine kada je stigao iz Blackburna, a iako je u posljednjih nekoliko mjeseci bilo govora da bi mogao napustiti Old Trafford, od cijele priče na kraju neće biti ništa.

Naime, u Manchester Unitedu su vrlo zadovoljni onim što Jones prikazuje na terenu i stoga su ga odlučili nagraditi novim ugovorom do juna 2023. godine.

"Drago mi je što sam potpisao novi ugovor. Manchester United je bio važan dio mog života u ovih osam godina, doslovno obožavam klub", kazao je Jones nakon što je stavio paraf na novi ugovor.

I Ole Gunnar Solskjaer je također zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Phil jeo svojio Premier ligu, FA Cup i Evropsku ligu. Jedan je od iskusnijih igrača u ovoj momčadi i oduševljeni smo što je posvetio svoju budućnost Manchester Unitedu", istakao je menadžer kluba.

Naredni cilj rukovodstva Manchester Uniteda je ubijediti Davida De Geu da potpiše novi ugovor.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi