Tuzlaci u drugom poluvremenu slomili otpor rivala

Mujić i Trumić za pobjedu FK Tuzla City protiv FK Radnik

Samir Mlaćo

Tuzla City odigrao je još jedan prijateljski meč u Ulcinju, a nakon pobjeda nad Otrantom od 3:1, izabranici Slobodana Starčevića u subotu popodne slavili su nad Radnikom iz Bijeljine sa 2:0.

U dosta tvrdom prvom dijelu uglavnom se igralo na sredini terena, gdje su zabilježene po jedna prilika na obje strane. Prvi prijeti Radnik u 22. minuti, kada nakon kornera stativa spašava Fejzića.

U 35. minuti susreta Šarčević je pobjegao odbrani iz Bijeljine, centrirao ali na loptu malo kasni Ubiparip.
U prvom poluvremenu mreže se nisu tresle, ali u drugom jesu i to dva puta. Najprije je u 79. minuti mrežu Radnika zatresao Mujić, da bi samo dva minuta kasnije konačnih 2:0 postavio Trumić. Zanimljiva oba igrača su priliku dobila sa klupe, ali opravdala očekivanja Slobodana Starčevića.

Prijateljski meč:

FK Tuzla City - FK Radnik 2:0 (0:0)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.