FK Tuzla City muku muči sa povredama: Miloš Stojčev novi fudbaler koji je van stroja
Trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević nalazi se u ogromnim problemima kada je zdravlje fudbalera u pitanju. Nekoliko veoma važnih igrača za njegov tim, nalazi se na listi povrijeđenih

Povrede u tuzlanskom timu

FK Tuzla City muku muči sa povredama: Miloš Stojčev novi fudbaler koji je van stroja

Midhat Šljivak

FK Tuzla City jučer je u pripremnom meču pobijedila ekipu Otranta iz Ulcinja sa 3:1, ali su u ovom duelu Tuzlaci ostali bez još jednog fudbalera.

Trener tuzlanskog tima Slobodan Starčević ostao je i bez Miloša Stojčeva, koji se povrijedio na ovom meču, pa je tako lista povrijeđenih igrača Tuzla Cityja dodatno povećanja.

U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.

Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povrijeđena petorka u Ulcinju upitna je i za subotnji meč protiv Radnika iz Bijeljine.

Tuzla City drugi dio prvenstva otvara domaćim duelom protiv vodećeg tima Premijer lige BiH FK Sarajevo.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti